Woma csatornatisztítás Üröm

Womázás Ürömön

Eldugult a lefolyó és nem folyik le a víz a mosdóban, már a WC-t sem tudja lehúzni? A vegyszeres duguláselhárítás nem működik, házi praktikákkal nem sikerült megszűntetni a dugulás okát? Ekkor minden bizonnyal nagy a baj. Se szeri se száma azoknak a cégeknek akik duguláselhárítással foglalkoznak, de mielőtt kihívna valakit kérdezze meg az alapvető dolgokat:

  • rendelkezik-e az adott cég gépi duguláselhárító eszközzel?
  • Van-e csatornakamerás berendezése?
  • Rendelkezik-e womás csatornatisztító berendezéssel.

Fentiek fontos dolgok, hiszen már ebből lemérheti az adott duguláselhárító cég komolyságát. Vállalkozásunk természetesen mindhárom fenti berendezéssel rendelkezik és ha minen kötél szakad, akkor a woma segít!

Mit jelent a womázás? Mi a womás csatornatisztítás?

womás duguláselhárító berendezésEz egy olyan nagynyomású berendezés amellyel például a csatornázási művek is rendelkeznek, ilyen berendezéssel szüntetik meg a gerinchálózatban bekövetkezett dugulásokat. Ennek persze többféle mérete is létezik van olyan amely több tonnás teherautóra van szerelve ezeket nyilvánvalóan a Csatornázási Művek méretű cégek használják, hiszen ilyen járművel nem minden helyszín közelíthető meg. A mi berendezésünk ennél kisebb egy furgon méretű autóra kell gondolni, amelynek vagy saját víztartálya van vagy a womás gépet rá kell közni valamely hálózati vízellátó rendszerre (amennyiben ez lehetséges (mi mindkét esetre fel vagyunk készülve)).

A woma tehát egy nagy nyomású vízsugárral üzemelő berendezés (nem tévesztendő össze a magasnyomású mosóval) amelyet többféle fejjel lehet felszerelni: fix vízsugaras fej, forgó vízsugaras fej, speciális gyökérvágó fej) az adott feladattól függően. Ezek a berendezések amellett, hogy igen hatékonyak abban az esetben is amikor más gépi duguláselhárító berendezés már nem segít (pl. gépi csőgörény) egyben környezetkímélő megoldással működnek, hiszen igen kicsi az energiafelhasználások, kevés vízzel (nagy nyomás mellett) működnek